KLANTERVARINGEN over 1-op-1 coaching, VIP-traject en Pilot programma Professionals in Balans:

“De sessies hebben in korte tijd mijn eigen kijk op het leven helder gemaakt. Hierdoor voel ik mij zelfverzekerder en ervaar ik nu veel meer rust en ontspanning en ook meer ruimte en tijd om mijn dromen uit te werken.”

De vaak complexe en persoonlijke situaties van mijn klanten maken onderdeel van uit mijn werkzaamheden. Hierdoor heb ik vaak te maken met conflictsituaties en lastige communicatie. Ik wilde leren hoe ik minder stress in mijn werk kan ervaren door hiermee beter – anders – om te gaan. En om te onderzoeken of dit werk nog wel bij me past.

Ik voelde me op mijn gemak bij Arabella en had het gevoel dat ik alles kon zeggen. Door een combinatie van coaching met praktische oefeningen heb ik waardevolle inzichten opgedaan die mij verrast hebben.

Inmiddels slaap ik zelfs beter en ervaar geen stress meer. Omdat ik  mijn  communicatie anders inzet, heb ik lastige situaties in de hand  – zonder conflicten. De sessies hebben in korte tijd mijn eigen kijk op het leven helder gemaakt. Hierdoor voel ik mij zelfverzekerder en ervaar ik nu veel meer rust en ontspanning en ook meer ruimte en tijd om mijn dromen uit te werken. Michelle

 

“Voor mensen die regelmatig tegen dezelfde blokkades en weerstanden oplopen.”

Door de intensiteit van de cursus verwacht ik een langdurig effect.

Mij zal het zeker helpen om betere keuzes te maken op basis van mijn gevoel. Harold Beem

 

 

“Niet zozeer uit de weg gaan, maar het accepteren en ermee ‘dealen’ “

Ik had al best wel wat ervaring met het betere ‘soul searching’, al zeg ik het zelf. Vaak merkte ik dat ik tegen dezelfde dingen aan liep. Een patroon dat zich vooral herhaalde in mijn carrière.
Dit heeft mij wel geholpen in het programma van Professionals in Balans. Ik wist al een beetje in welke hoek ik het moest zoeken, maar Arabella heeft een verdiepingsslag aangebracht zonder therapeutisch te worden.
Ik heb het ervaren als een prettig, holistisch en volledig programma. Er wordt niet alleen gekeken naar het problem, maar ook naar wat je eraan kunt doen. Niet zozeer uit de weg gaan, maar het accepteren en ermee ‘dealen’.
Wat mij betreft is dit programma geschikt voor hoger opgeleide professionals die al een paar jaar een carrière hebben opgebouwd (>35 jaar) want de stof is niet heel gemakkelijk en als je nog nooit iets gedaan hebt met introspectie, mogelijk lastiger te volgen is.

Tenslotte is Arabella een bijzonder mens; ze bezit een hele fijne combinatie van empathie en directheid waardoor ze zegt wat ze vindt, maar het nog warm aankomt.

En ze lijkt te werken zonder oordeel. Een must voor een goede coach wat mij betreft. Linda

 

“…meer dan 50 uur per week werk en de verwachtingen van mijn omgeving hoog zijn.”

Deze training is volgens mij geschikt voor professionele kenniswerkers met voor hun gevoel te weinig regelcapaciteit. Dat betreft bijna iedereen. Voor mij zeer zeker nuttig, aangezien ik meer dan 50 uur per week werk en de verwachtingen van mijn omgeving hoog zijn.

Ik hoop dat ik meerdere goede tips kan vasthouden temeer ik anders het risico loop om op een gegeven moment af te branden. Er zaten enkele eyeopeners bij die ik zeker zal vasthouden.
Positief vond ikzelf de praktische toepasbaarheid van de meeste tips. Ook goed om eens te reflecteren op de energie gevers en de energieslurpers in je bestaan. Dit soort reflectieve momenten heb je nodig om je er ten volle bewust van te laten worden.  Harold Melssen

 

“snel verder gekomen in mijn herstelproces.”

Arabella heeft mij tijdens een stressvolle periode in mijn leven met een paar gesprekken heel erg goed kunnen helpen. Ik voelde me begrepen en ondersteund. Ze heeft me meer inzicht kunnen geven in mijn doen en laten, de dingen waar ik tegen aan loop en handvatten gegeven om hier mee om te gaan. Door haar ben ik snel verder gekomen in mijn herstelproces. A.F.

 

“onwijs efficiënt en doortastend!”

Met haar zeer efficiënte en doortastende aanpak heeft Arabella mij binnen een kort tijdsbestek inzage weten te gegeven in mijn verborgen, belemmerende gedachtenpatronen, die mij weerhielden mijn talent te profileren.

Haar aanpak heeft verrassende inzichten opgeleverd. Dat heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd tot een wending in mijn carriere met een optimale invulling – een nieuwe start!

Erika Flock

 

“drive om dóór te zetten”

Ik denk nog regelmatig aan je en ben je nog steeds oprecht zeer dankbaar voor je steun en drive die je me hebt gegeven om dóór te zetten.

Petra de Bruin